Namnlös Design

Gravidmassage

Pris: 745 kr

Tid: 40 min

Gravidmassage

Graviditeten är en fantastisk tid fylld med förväntan och förändringar, men vi förstår att den också kan medföra vissa obehag för kroppen. På CuraRehab erbjuder vi skräddarsydd gravidmassage utförd av våra erfarna och legitimerade terapeuter, varav en har specialkompetens inom kvinnohälsa.

En graviditet är en stor belastning för kroppen och det är vanligt med smärta och spänningar i muskulaturen. Våra terapeuter genomför en avslappnande behandling som ökar blodcirkulationen, skönt för både trötta ryggar och svullna ben. Vi använder oss av en specialanpassad gravid-kudde som gör att du kan ligga bekvämt på mage under behandlingen. Självklart anpassar vi behandlingen utefter dig och dina behov.

Vem kan gå på gravidmassage? 

Oavsett om du är i början av graviditeten och känner av de första spänningarna, eller om du närmar dig slutet och behöver lindring för kroppens tyngd och tryck, är vår gravidmassage skräddarsydd för att möta dina unika behov.

Gravidmassage kan ge flera positiva effekter. För det första kan den hjälpa till att lindra muskelspänningar och värk, särskilt i områden som belastas extra under graviditeten. Dessutom främjar massage avslappning och minskar stress, vilket kan ha positiva effekter både för dig och din växande bebis. Genom att förbättra cirkulationen kan gravidmassage även bidra till att minska svullnader. 

Vilken nytta ger gravidmassage? 

Massage kan bidra till att minska rygg- och bäckensmärta, förbättra sömnen och även lindra spänningar i nacke och axlar som ofta uppstår på grund av förändringar i kroppen.

Vi förstår att varje graviditet är unik, och därför strävar vi efter att skapa en trygg och bekväm miljö där du kan koppla av och njuta av de hälsofrämjande fördelarna med gravidmassage.

Här kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Upplever du andra graviditetsrelaterade besvär? 

Upplever du smärta under eller efter din graviditet, eller andra graviditetsrelaterade besvär så som spänd bäckenbotten, inkontinens och svanskotesmärta, boka en tid till vår fysioterapeut Emmy. Hon genomför en noggrann undersökning och lägger upp en behandlingsplan tillsammans med dig. 

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar.