Dsc 6451

Välkommen till oss på CuraRehab

Vad vi kan hjälpa dig med

Vi tar hand om dina muskel- och ledproblem med expertis och hjärta, samt främjar friskvård för att stärka din kropp och själ. Oavsett om du kämpar med akut smärta eller kroniska besvär, så är du i trygga händer hos oss.

Vårt dedikerade team av terapeuter genomför alltid en noggrann undersökning för att skräddarsy den perfekta lösningen för dig. Genom att kombinera en mängd olika tekniker och behandlingsmetoder, kommer vi inte bara att lindra din smärta, utan även förbättra din rörlighet och livskvalitet.

Dessutom arbetar vi med friskvård för att förebygga framtida problem och stärka din kropp för att möta utmaningarna i vardagen.

Vi tror på att skapa en personlig koppling med våra patienter, förstå dina behov och förväntningar, och guida dig mot en smärtfri framtid.

Vilka är vi

Vårt team består av två naprapater och en fysioterapeut. Vi strävar alltid efter att förstå dina individuella behov och anpassar behandlingen efter just dig. Med fleråriga erfarenheter inom branschen kan du känna dig trygg oavsett vilken terapeut du träffar. Vi kommer att stötta dig i varje steg påväg mot en bättre hälsa. 

Som kollegor har vi otroligt roligt tillsammans och det hoppas vi märks när man kommer till oss. Kommer du några minuter tidigt innan ditt besök, slå dig ner med en kopp nybryggt kaffe som vi alltid serverar, vi vill att du ska känna dig varmt välkommen hos oss. 

Vi ser fram emot att träffa dig och få vara en del av din resa mot ett hälsosammare, mer smärtfritt och aktivt liv!