Andreas Palmqvist

Legitimerad naprapat med stor passion för att din rörliga vardag ska fungera som du vill, oavsett om du är aktivt idrottande eller inte.

Andreas har en bred kompetens och hjälper dig med allt från den besvärande ryggen, stela nacken eller spänningshuvudvärken som inte vill ge sig. Med flera års erfarenhet hittar ni tillsammans den bästa lösningen för just dig.

Hos Andreas erbjuds flertalet olika behandlingsmetoder och tekniker, allt för att passa ditt unika behov. 

  • Ledbehandling (manipulation och mobilisering)
  • Massage och triggerpunkter
  • Dry needling/akupunktur
  • Stretch
  • Stötvågsbehandling
  • TENS
  • Träningsrådgivning

Kuriosa

Andreas har sina rötter i Linköping och har kallat staden sitt hem större delen av sitt liv. Numera bor han i Mjölby med sin sambo. Under ungdomsåren var idrotten en central del av hans liv, särskilt handbollen. Även om han inte längre är aktiv inom handboll, så har han hittat nya intressen att ägna sig åt.

Numera fokuserar Andreas på annan träning för att hålla sig i form. På sin fritid umgås han gärna med vänner och familj, tar en fisketur, spelar golf eller fixar i huset.

Ds C07322 1

Akuttid till Naprapat

En snabb tid för ditt akuta besvär kan vara bra för att lindra smärta och få rätt diagnos och rekommendation framåt, även för att snabba på återhämtningen. Genom att kombinera diagnos, manuell behandling och individuellt anpassade övningar strävar naprapati efter att ge snabb lättnad och förebygga framtida problem. Vi på CuraRehab erbjuder akuttider. Är du osäker på vad du ska boka, ring oss så hjälper vi dig.
Andread Palmqvist - Legitimerad Naprapat i Linköping

Andreas Palmqvist

Leg. Naprapat

Nacksmärtabild

Ont i nacken - Vad beror det på?

Nacksmärta beror oftast på en irritation eller skada i lokala vävnader, men kan också komma ifrån axlarna eller bröstryggen. Symtom vid nackbesvär kan variera men vanligast är någon form av smärta vid rörelse, nedsatt rörelseförmåga, stelhet och/eller svaghet.

En vanlig orsak till irritation i nacken är statisk belastning/positionering av nacken: lite för länge i soffan eller långa dagar vid skrivbordet. Ytterligare vanlig orsak till värk i nacken är stress, vilket kan påverka musklerna negativt i axlar och nacke. För att bli av med din nacksmärta kan fysisk aktivitet, en varierad arbetsställning eller ett besök till din naprapat/fysioterapeut vara lösningen.
Andread Palmqvist - Legitimerad Naprapat i Linköping

Andreas Palmqvist

Leg. Naprapat