Friskvårdsbidrag hos Naprapat eller Fysioterapeut

Boka en tid till naprapat eller fysioterapeut och betala med ditt friskvårdsbidrag. En friskvårdande behandling kan bland annat innehålla massage, ledbehandling och rådgivning.

Andread Palmqvist - Legitimerad Naprapat i Linköping

Andreas Palmqvist

Leg. Naprapat ·

Friskvårdsbidragbeh

Hos oss går det bra att boka en friskvårdande behandling, där kan du betala besöket hos naprapat eller fysioterapeut med friskvårdsbidraget. En friskvårdande behandling innehåller bland annat massage, ledbehandling och rådgivning. 

Friskvårdande behandlingar är alltid inkl. moms (25%). Därför kan priserna skilja mellan sjukvårdande- och friskvårdande besök.  

Utöver friskvårdande behandling så går det även bra att boka en vanlig massage, akupunktur eller gravidmassage om du vill nyttja ditt friskvårdsbidrag. Massagen anpassas alltid efter vem du är och vad du efterfrågar. En del önskar en lugnare stund med avkoppling, andra föredrar en mer behandlande-/djup massage.  

Vi är kopplade till dem flesta friskvårdsportalerna ( epassi, wellnet, edenred etc.) - efter lagd order så är det bara att boka din behandling som vanligt.  

En arbetsgivare får dra av max 5000 kr i friskvårdsbidrag, men kan variera från anställning till anställning. Det är även din arbetsgivare som bestämmer vad du får använda ditt bidrag till. Man kan använda sitt friskvårdsbidrag till många typer av terapi. Både naprapat och fysioterapi innefattas av det om det utförs i friskvårdande syfte. För att läsa mer om vilka typer av terapi man kan använda sitt friskvårdsbidrag se listan hos Skatteverket.